Dec 15, 2010

Abbey Lee by David Bailey

100-я ми пост, Алелуя, голяма пауза направих, не знам и аз как стана, ай дано не се повтаря.
Весели празници, много усмивки и приятни моменти.










Abbey Lee photographed by David Bailey for i-D Magazine Winter 2010 issue.

10 comments:

asotus said...

в шубке очень хорошо

Tihomir Stoyanov said...

очень, очень

доставка на хранителни стоки said...

Браво! Айде още 100 по 100 поста! Много креативно, страхотно...

Новини said...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

екскурзия дубай said...

Невероятни снимки! Това се казва истинска еротика! Нещо изискано, което показва красотата на женското тяло без да е пошло. Фото сесията се е получила много добре, самият стил е много оригинален и различен. Поздравления!

почивка малта said...

Хм, това изобщо не е еротика, а си е арт фото сесия! Въпреки, явно за теб, полуголите акценти те не я правят еротична фото сесията. Самите снимки са с много високо техническо и художествено качество и това се вижда от всеки професионалист. За съжаление не привикналото на творчество око не ги вижда тези неща, а ги интерпретира според вижданията си. Но все пак се оценява положителният коментар.

почивки лято 2012 в турция said...

много интересна фото сесия, много креативна, лично на мен много ми харесва, но всичко е въпрос на вкус, а има толкова ралични вкусове - както се казва колкото хора толкова вкусове, на едни им харесва едно на други друга такве не смятам че трябва да обсъждаме вкусовете

почивка в тайланд said...

Фото сесията се е получила много добре, личи си стила. Тематиката е интересна. Наистина има малък спор еротична ли е или по-скоро арт. Моето лично мнение клони към арт също отколкото към еротика. Голотата не е толкова натрапваща, а елемент, част от цялото.

туристически агенции said...

Определено в тези снимки се вижда една загадъчна еротика.Поздравления за снимките, получили са се отлично.Добър апарат и при наличието на един професионалист все пак няма как тези снимки да не се получат.Светлината е отлична.Надявам се често да публикувате подобни снимки, особено ако са черно бяла фотосесия. Блога е страхотен, често влизам тук и е един от малкото облогове,които много ми допадат.Има идея , и стил.Пожелавам много творчески идеи и реализации.

почивка малта said...

И според мен това са снимки с леко загатната женска еротика.Няма спор , че женското тяло е много по красиво от мъжкото и има какво да покаже и е нежно, независимо дали е голо или не стои добре. Снимките са уникални особено тези с рисунките или истинските татуировки не мога да преценя . Като че тук залагат на естественото като гледам не са си махнали някои косъмчета на места, но на кой както му е удобно се пак.Благодаря за интересната статия и хубавият блог, често ви посещавам.